Degoj heeft het nieuwe programma gepubliceerd


Welkom bij DEGOJ
is iedereen van 10-15 jaar
De sterke punten van Degoj

opsommingsteken Iedereen die gewoon een keer meedoet aan een Degoj activiteit is vanaf dat moment automatisch lid.
opsommingsteken Niemand betaalt bij Degoj contributie. Lid zijn is gratis. Alleen als je meedoet aan een bepaalde activiteit betaal je een kleine deelnemersbijdrage.
opsommingsteken Leden krijgen iedere maand ons gratis maandblad ‘DEnieuwsGOJer’ thuis bezorgd. Daarin kun je lezen wat er de komende maand allemaal georganiseerd wordt.
opsommingsteken Niets hoeft bij Degoj. Heb je geen zin in bepaalde activiteiten, dan doe je daar natuurlijk ook niet aan mee. Nee, bij Degoj werkt het andersom. Wil je ergens graag aan meedoen, dan meld je je gewoon voor die activiteit aan. Een simpel telefoontje of mailtje is voldoende. Vrijheid blijheid dus bij Degoj
opsommingsteken Bij Degoj ontmoet je veel leeftijdgenoten uit je eigen omgeving. En maak je gemakkelijk nieuwe vriendjes of vriendinnetjes.

Dit kun je binnenkort bij Degoj verwachten:


2e paasdag 25 april: in een volle dubbeldekkerbus naar PHANTASIALAND in Duitsland. Een super uitstapje naar een van de leukste pretparken van Europa. En dat voor maar € 15,--. Voor dat geld krijg je de busreis en de entree van het Pretpark.

Vrijdagavond 29 april: KEETAVOND.
De Keetavond is de gezelligste avond van de maand. Je kunt op de Keetavond flipperen, tafelvoetbal spelen, airhockey spelen, er zijn 6 of 7 spelcomputers, 4 gewone PC’s, er is bingo, biljart en poulebiljart enz. De Keetavond is van 19.00-21.00 uur in wijkgebouw ’t Slot.
De entree is € 1,--.

In tegenstelling tot andere activiteiten hoef je je voor de Keetavond niet vooraf aan te melden. Iedereen van 10-15 jaar mag zo binnen stappen.

Vrijdag 9 mei: start van de DEGOJ CUP.
Dit is een voetbalcompetitie van 5 tegen 5 die gespeeld wordt een of meer veldjes in de wijk. Er wordt gespeeld op dinsdag- of vrijdagavond. De Degoj Cup competitie duurt tot 3 juli. Om mee te doen moet je een team maken van minimaal 7 spelers en je team vr 28 april 2011 aanmelden. Na aanmelding krijgt iedere speler die meedoet een programmaboekje waarin staat wanneer, waar en hoe laat je telkens moet spelen.

Hele maand juni: DEGOJ CUP.
De zomeravondvoetbalcompetitie van Degoj duurt nog tot 3 juli. Het voetbalcircus is in principe op iedere dinsdag en vrijdagavond te bewonderen op het voetbalveldje aan de Sterkenburg (schuin tegenover de Sporthal Genderbeemd).

Vrijdagavond-zaterdag-zondag 11-12-13 juni: KAMPEERWEEKEND.
Vanaf vrijdagavond tot zondagavond lekker kamperen in je eigen tentje met je eigen vrienden. De maandag hierop ben je lekker vrij zodat je deze dag heerlijk kunt bijkomen en eventueel je huiswerk kunt maken. We gaan kamperen op camping de Roerdomp in Westelbeers. Een fantastische camping met voetbalveld, volleybalveld, zwem- en viswater, speelbos en veel meer. Deelname kost € 25,-- en daar zit alles bij inbegrepen.

Zondag 26 juni: GOJATHLON.
De enige triatlon voor kinderen van 10-15 jaar. Achter elkaar moet je 10 km fietsen, 1 km kanon en 3,5 km hardlopen. De Gojathlon is een geweldige uitdaging. Maar iedereen wint uiteindelijk want voor iedereen ligt er na de finish een medaille klaar. En verder krijgt iedereen een oorkonde met daarop zijn of haar finishfoto. In de weken voor de Gojathlon krijg je ruimschoots de gelegenheid om te trainen voor het kano-onderdeel. Deelname kost € 2,50


Wil je meedoen aan een Degoj activiteit dan kun je aanmelden via e-mail of telefoon.

Het mailadres is degoj@upcmail.nl.
Het telefoonnummer is 2521353.
Ook als je meer info over Degoj wilt mag je mailen of bellen.

Zoals altijd geldt dat Degoj er alles aandoet om veiligheid van deelnemers en hun eigendommen zo goed mogelijk te waarborgen. Deelname blijft echter altijd op eigen verantwoording.